Oebas oavsett bransch

EXEMPEL PÅ ANVÄNDSNINGSOMRÅDEN

Användning av Oebas inom Besiktning/Revision

Kontroller och registreringar kan göras för internt kvalitétsarbete men när extern revision skall utföras är underlaget som samlats i Oebas väldigt värdefullt. Kontroller som utförs på papper, sätts i pärm och finns fördelat inom hela företaget tar tid att samla ihop inför en redovisning. När väl materialet samlats ihop kan det innehålla många överraskningar i form av brister i redovisningen och underlag som saknas.

Genom Oebas finns alla kontroller registerade med utförare, datum och tid och kan snabbt och lätt presenteras i webbläsare eller rapporter. Förseningar som skapas ger också fortlöpande översikt på att beslutade kontroller verkligen utförs. Samlad översikt helt enkelt!

Listor

Med hjälp av listor samlar ni flera punkter som ska utföras som ska utföras i ett sammanhang. Listorna utförs av dig eller dina anställda.

Läs mer   

Kalender

Med hjälp av kalender kan ni schemalägga och planera listor för var dag, vecka eller månad. Följ även upp det som gjordes tillbaks i tiden.

Läs mer   

Ärende

Med hjälp av ärende, kan ni följa upp avvikelser och följa status på ärenden. Med hjälp av ärenden kan ni förbättra arbetsflödet.

Läs mer   

Har du frågor? Vi hjälper dig.

 

KONTAKTA OSS