VÅRA KUNDER

HUR VÅRA KUNDER ANVÄNDER OEBAS

Vi har många nöjda användare som stäcker sig från livsmedelsindustrin till småföretagare. Så här har våra kunder lyft sina verksamheter genom Oebas.

VikingLine

Oebas Works har motsvarat våra förväntningar och även de övervakande hälsovårdsmyndigheterna har uttryckt tillfredsställelse med systemet. Genomtänkta uppdateringar och förbättringar levereras regelbundet. 

 

Viking Line har sedan 2014 använt Oebas Works för sin egenkontroll i fartygens kök och restauranger samt relaterade områden

- Guy Sundberg / Viking Line

Medley

Medley driver fler än 20 bad- och friskvårdscenter i 17 kommuner runt om i Sverige. Vi jobbar för att alla ska hitta något som passar, oavsett om man är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare.

Oebas Works är ett viktigt verktyg för att följa upp att vi följer uppsatta rutiner och hjälper vår personal att snabbt komma in i arbetet. 

 

Att vi följer våra rutiner kan vara livsavgörande

- Medley

Funnys Värld

SAGORNA “PÅ RIKTIGT”

Här får du träffa Pettson och hans katt Findus som låst in sej på dasset. Eller titta in i hans verkstad som är full av alla möjliga och omöjliga grejer. 

Kom till Mumindalen och Mumins hem. Ta trappan upp till övervåningen och rutscha ned genom dammsugaren. Och kanske träffar du Mumintrollet på riktigt.

Hälsa på hemma hos Alfons Åberg och prova hans helikopter. Om du vågar kan du gå ned i Alfons källare där illmonstret bor. 

Upplev äventyret i Vikingarnas värld. Titta in i kungens hus och sätt dej på hans tron. Besök den gamla smedjan där elden sprakar och svärden smids.

Vi är även stolta att nämna dessa företag som användare av Oebas

Viking line
Medley
Swedavia
Nordic Camping & Resort
Griffel
Funnys Äventyr
Kontaktformulär

Ditt namn

Företag

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande