Våra nöjda användare

Så här säger våra kunder om Oebas

VikingLine

Oebas Works har motsvarat våra förväntningar och även de övervakande hälsovårdsmyndigheterna har uttryckt tillfredsställelse med systemet. Genomtänkta uppdateringar och förbättringar levereras regelbundet. 

 

Viking Line har sedan 2014 använt Oebas Works för sin egenkontroll i fartygens kök och restauranger samt relaterade områden

- Guy Sundberg / Viking Line

Medley

Medley driver fler än 20 bad- och friskvårdscenter i 17 kommuner runt om i Sverige. Vi jobbar för att alla ska hitta något som passar, oavsett om man är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare.

Oebas Works är ett viktigt verktyg för att följa upp att vi följer uppsatta rutiner och hjälper vår personal att snabbt komma in i arbetet. 

 

Att vi följer våra rutiner kan vara livsavgörande

- Medley

City Gross

City Gross består av 43 stormarknader samt e-handel. Samtliga butiker har butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier, landets bredaste sortiment av livsmedel, ett brett sortiment inom hus, hem och fritid samt ett storhushållssortiment för näringsidkare.  

Vi erbjuder färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal. Vi har också manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd och nybakt surdegsbröd från egna bagerier.

 

Vi är även stolta att nämna dessa företag som användare av Oebas

Viking line
Medley
Coop Värmland
Swedavia
Riksinredningar
Nordic Camping & Resort
City Gross
Griffel

Kontakta oss